Καλωσήρθατε στην

Προφίλ

1 Μαρτίου 2016 -

Εμπνευστής αυτού του εγχειρήματος είναι ο Γεώργιος Παπαδιώτης ποτοποιός τρίτης γενιάς και λάτρης των γεύσεων και των προκλήσεων. Έφτιαξε μια μικρή ομάδα από νέους ανθρώπους έξω από τα συμβατικά και έτσι ξεκινά το ταξίδι αυτής της ομάδας στον κόσμο της μπύρας.

Η παραγωγή γίνεται σε μικρή κλίμακα με υψηλά στάνταρντς στην γεύση και στην ποιότητα. Στόχος μας είναι να φέρουμε κι άλλο κόσμο πιο κοντά στην μπύρα και η πλάστιγγα να γέρνει στην πλευρά της γεύσης, της συνεχούς βελτίωσης και της διαρκούς αναζήτησης.

Η Ζυθοποιία Πλάστιγγα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου, πάνω στον πιο εμπορικό δρόμο αυτού της Ερμού. Γεγονός που δίνει την ευκαιρία στους πεζούς να μπορούν να παρακολουθήσουν τη μαγική διαδικασία της ζυθοποίησης κάνοντας τον χώρο μας οικείο και προσιτό στον κόσμο και δίνοντας σε εμάς τη δυνατότητα να γνωρίσουμε στον κόσμο τη κουλτούρα της μπύρας. Έχουμε παντρέψει το σύγχρονο βιομηχανικό στυλ με το παραδοσιακό, και όλο αυτό το αποτυπώνουμε στο περιεχόμενο της φιάλης μας, δηλαδή στη μπύρα.

Σύγχρονος εξοπλισμός από τους καλύτερος στο χώρο Έλληνες συνεργάτες σύμφωνα στη διασφάλιση της ποιότητας και σωστή σχέση τιμής και ποιότητας. Η μπύρα είναι κομμάτι της καθημερινότητας και εμείς φροντίζουμε να σχεδιάσουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, προσιτά στο κοινό. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε είναι η μαγιά για ατελείωτες ζυμώσεις με στόχο το πιο ευχάριστο γευστικό ταξίδι.